Клиенти

В ресторант LA PASTARIA ще се чувствате отлично и на делова среща, и на романтична вечеря, и на приятелско събиране!

La Pastaria е семейство от ресторанти, създадено с отношение към автентичния италиански вкус и емоцията от споделените кулинарни изживявания.

„Доброто име е най-ценното съкровище“, казва стара италианска поговорка.

Затова доброто име на италиански ресторанти La Pastaria се пази всеки ден, благодарение на вкусната емоция и приятната среда за срещи с кулинарията, приятелите, семейството и колегите. Уникалните ястия се приготвят по автентични рецепти, някои от над 15 години, с чисти и подбрани продукти, а винената листа изненадва с вина от цял свят и за всеки вкус. Интериорът на ресторантите носи духа на Италия и приканва с уют и спокойствие.

Независимо в кой от ресторантите гостуват клиентите ни – в София или Варна, винаги ги посрещаме като член на нашето семейство. Ние искаме най-доброто за гостите ни, затова избрахме SHAPE Water Solutions. Намалявайки използването на бутилирана в пластмаса вода, на която ценните й качества вече са загубени, ние се грижим както за природата, така и за чистотата и здравето, като сами филтрираме и газираме водата и я сервираме директно на клиента.
И още едно предимство – с водата на SHAPE Water Solution нашите лимонади са още по-вкусни!

https://www.lapastaria.net/bg/

La Pastaria избраха системата ECOCHIC I.T.80 FIZZ:

UMAMI Japanese Food and Garden - прекрасно място за истински ценители

Уютната атмосфера, вкусната храна, невероятното преживяване са само част от Umami Japanese Food and Garden. Ресторантът залага на авторски ястия, вдъхновени от японската кухня. Голямата японска градина на ресторанта е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. Закритата част на ресторанта се помещава в оригинална японска къща Сакура с уникален интериор, внос от Япония.

Умами е един от малкото ресторанти, които предлагат ястия, приготвени на робата. Това е метод на готвене, близък до барбекюто – в буквален превод означава „готвене на огън“, който дава възможност за перфектно изпичане, запазвайки вкусовите качества на приготвените продукти.

„Ние от Умами гледаме на водата като четвъртия макронутриент. Използвайки SHAPE Water Solutions, искаме да предложим висококачествена, неминерализирана вода на нашите гости, чиста алтернатива на пренасищането от минерални напитки. Вода с мощна антибактериална защита, която чрез филтрация е лишена от всички нежелани и вредни примеси. И не на последно място – без да е бутилирана и съхранявана в пластмаса, което неминуемо добавя нежелани химични съединения в течността.“https://umami.bg/ 

Ресторант Umami Japanese Food and Garden избраха система ECOCHIC I.T. 80 FIZZ, която ще използват, както за вода за сервиране, така и за приготвяне на собствената си  линия газирани миксове!

Пицария ДЖОВАНИ радва своите многобройни доволни клиенти с вкусна храна и приятелска атмосфера​

Пицария и Сръбска скара ДЖОВАНИ от вече почти 20 години е символ на вкусна храна, приятна атмосфера, професионализъм и приятелско отношение за клиентите в кв.Младост. Жителите на този динамичен и модерен столичен квартал с удоволствие се връщат в уютния ресторант ДЖОВАНИ, за да се насладят на прекрасни мигове на удоволствие и невероятно вкусна храна – от изкусителните италиански пици, през традиционната българска кухня, до оригиналните сръбски специалитети, приготвени на дървени въглища – вкусотии без аналог, на които няма как да устоите!
Разнообразието на менюто и позитивното отношение на дългогодишния персонал са предпоставки за страхотно изживяване всеки път, независимо дали ще изберете ресторант ДЖОВАНИ за вкусен бърз обяд, за среща с приятели на „по пица“ или за топла семейна вечеря, изпълнена с уют, смях и звън на чаши – винаги с гаранция за вкуса и качеството на храната.
А вече наред с вкусната храна, ресторант ДЖОВАНИ предлага и своя чиста, свежа, произведена на място трапезна натурална и трапезна газирана вода.
„Избрахме работещия модел на SHAPE Water Solutions поради няколко причини – управленски, икономически, но преди всичко екологични причини, като сме напълно убедени, че това е абсолютно правилна стъпка в посока зачитане на околната среда и ограничаване на замърсяването й.  С помощта на SHAPE Water Solutions ние ще филтрираме, охлаждаме и газираме на място водата, в момента преди да я сервираме, като по този начин напълно ще елиминираме транспортирането на бутилирана вода от стотици километри, а нашите кленти ще имат удоволствието да се наслаждават на прясна и свежа питейна вода.“, коментираха семейство Вуткови, собственици на ресторант ДЖОВАНИ http://www.djovani.com/ 

Ресторант ДЖОВАНИ избраха изключително елегантната водна колона  BLUGLASS TOWER:

Jovani 2
Jovani 3

JOBO гордо заявява социалната си отговорност!!!

За JOBO храната е нещо повече от необходимост… Храната е изживяване, което не се измерва само с вкусовите качества на ястията, но и с ценните минути, прекарани в почивка, удоволствие и наслада. Водени от този принцип те решиха да вдъхнат живот на идеите си и така създадоха прекрасния ресторант в сърцето на Capital Fort. Съчетавайки любовта си към кулинарията и хубавата храна, която винаги приготвят на момента с професионализъм, позитивно отношение и приятна атмосфера, целта им е да ви предложат страхотно изживяване всеки път, когато изберете техния ресторант.

Екипа на JOBO ежедневно се грижи за вашата здравословна и вкусна храна, а сега с гордост заявява и отговорната си позиция по отношение на
опазване на околната среда. С помощта на SHAPE Water Solutions започват да филтрират, охлаждат и газират на място водата, която ще ви сервират. Със спиране използването на пластмасови бутилки в ресторанта, те ще ограничат вредните емисии от производството, транспортирането,
складирането и охлаждането на бутилираната вода, която закупуваха до момента. JOBO избраха системата ECOCHIC I.T. 80 FIZZ, която ще използват, както за вода за сервиране, така и за приготвяне на собствената си линия домашни лимонади! 
https://www.facebook.com/joborestaurant/photos/a.1351198941680811/1736992553101446/