Клиенти

Хотел Jägerhof в гр.Пловдив – символ на комфорт и първокласно обслужване

Хотел Jägerhof впечатлява с изключително модерен стил и изискан дизайн, невероятно усещане за уют, спокойствие и комфорт.

Ако сте гост на гр.Пловдив, задължително се доверете на екипа от професионалисти в хотел Jägerhof за едно страхотно изживяване –  от топлото и любезно посрещане на рецепцията, пълноценната почивка в  изискана стая, обзаведена с всички удобства, вкусната закуска в стилния ресторант, приготвена с пресни продукти и възможността за релакс с ободряваща напитка в луксозния лоби бар, до изключително модерните конферентни зали, оборудвани с най-новите комуникационни технологии.

https://jagerhof.bg/hotel/places/

Ние от SHAPE Water Solutions, сме изключително горди, че мениджърския екип на хотел Jägerhof, се довери на нашата концепция и заедно с вкусната и здравословна храна елегантния ресторант за закуска предлага на своите клиенти свежа, произведена на място трапезна натурална и газирана вода!

С професионалния си усет и поглед към всеки детайл те избраха елегантната водна колона  BLUGLASS TOWER:

Vanity Lounge – пълен релакс и удоволствие

Салон за красота Vanity Lounge е любимо място за разкрасителни процедури на много доволни клиенти. Момичетата от екипа са безкомпромисни професионалисти, доказващи се ежедневно в услугите, които предлагат, като залагат на качествени продукти в грижата за здравето и красотата на своите клиенти, а така също и на прекрасно приятелско отношение към тях. Времето, прекарано в салона за красота, клиентите им определят като “време за релакс”. 

Докато се наслаждавате на процедурите си в салона, момичетата с удоволствие ще направят за вас ароматно кафе или чай,  ще ви предложат и чаша свежа прясна вода.
“Дълго време се опитвахме да намерим по-лесно, по-елегантнo, и в същото време здравословно решение, и това е причината да изберем SHAPE Water Solution. Като хора на естетиката оценяваме красивия дизайн и иновативната технология за безопасност на италианската филтърна система BluPura,  а още по-щастливи сме, че както ние, така и клиентите ни, ще се насладят на прясната, свежа, току-що произведена на място вода, чиято ежедневна консумация е изключително важен фактор за здравето и красотата на всеки от нас!
И не на последно място – с удоволствие прегърнахме идеята заедно с SHAPE Water Solutions да намалим вредните емисии от бутилирането и транспортирането на водата и да премахнем използването на пластмасови бутилки от нашето ежедневие!“

https://www.facebook.com/vlounge.bs/

 

Салон за красота Vanity Lounge избраха филтърна  система HYDRAZON HOT TOUCH FREE 15, с която ще осигурят безопасност и пълен комфорт за своите служители и клиенти:

В ресторант LA PASTARIA ще се чувствате отлично и на делова среща, и на романтична вечеря, и на приятелско събиране!

La Pastaria е семейство от ресторанти, създадено с отношение към автентичния италиански вкус и емоцията от споделените кулинарни изживявания.

„Доброто име е най-ценното съкровище“, казва стара италианска поговорка.

Затова доброто име на италиански ресторанти La Pastaria се пази всеки ден, благодарение на вкусната емоция и приятната среда за срещи с кулинарията, приятелите, семейството и колегите. Уникалните ястия се приготвят по автентични рецепти, някои от над 15 години, с чисти и подбрани продукти, а винената листа изненадва с вина от цял свят и за всеки вкус. Интериорът на ресторантите носи духа на Италия и приканва с уют и спокойствие.

Независимо в кой от ресторантите гостуват клиентите ни – в София или Варна, винаги ги посрещаме като член на нашето семейство. Ние искаме най-доброто за гостите ни, затова избрахме SHAPE Water Solutions. Намалявайки използването на бутилирана в пластмаса вода, на която ценните й качества вече са загубени, ние се грижим както за природата, така и за чистотата и здравето, като сами филтрираме и газираме водата и я сервираме директно на клиента.
И още едно предимство – с водата на SHAPE Water Solution нашите лимонади са още по-вкусни!

https://www.lapastaria.net/bg/

La Pastaria избраха системата ECOCHIC I.T.80 FIZZ:

UMAMI Japanese Food and Garden - прекрасно място за истински ценители

Уютната атмосфера, вкусната храна, невероятното преживяване са само част от Umami Japanese Food and Garden. Ресторантът залага на авторски ястия, вдъхновени от японската кухня. Голямата японска градина на ресторанта е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. Закритата част на ресторанта се помещава в оригинална японска къща Сакура с уникален интериор, внос от Япония.

Умами е един от малкото ресторанти, които предлагат ястия, приготвени на робата. Това е метод на готвене, близък до барбекюто – в буквален превод означава „готвене на огън“, който дава възможност за перфектно изпичане, запазвайки вкусовите качества на приготвените продукти.

„Ние от Умами гледаме на водата като четвъртия макронутриент. Използвайки SHAPE Water Solutions, искаме да предложим висококачествена, неминерализирана вода на нашите гости, чиста алтернатива на пренасищането от минерални напитки. Вода с мощна антибактериална защита, която чрез филтрация е лишена от всички нежелани и вредни примеси. И не на последно място – без да е бутилирана и съхранявана в пластмаса, което неминуемо добавя нежелани химични съединения в течността.“https://umami.bg/ 

Ресторант Umami Japanese Food and Garden избраха система ECOCHIC I.T. 80 FIZZ, която ще използват, както за вода за сервиране, така и за приготвяне на собствената си  линия газирани миксове!

Пицария ДЖОВАНИ радва своите многобройни доволни клиенти с вкусна храна и приятелска атмосфера​

Пицария и Сръбска скара ДЖОВАНИ от вече почти 20 години е символ на вкусна храна, приятна атмосфера, професионализъм и приятелско отношение за клиентите в кв.Младост. Жителите на този динамичен и модерен столичен квартал с удоволствие се връщат в уютния ресторант ДЖОВАНИ, за да се насладят на прекрасни мигове на удоволствие и невероятно вкусна храна – от изкусителните италиански пици, през традиционната българска кухня, до оригиналните сръбски специалитети, приготвени на дървени въглища – вкусотии без аналог, на които няма как да устоите!
Разнообразието на менюто и позитивното отношение на дългогодишния персонал са предпоставки за страхотно изживяване всеки път, независимо дали ще изберете ресторант ДЖОВАНИ за вкусен бърз обяд, за среща с приятели на „по пица“ или за топла семейна вечеря, изпълнена с уют, смях и звън на чаши – винаги с гаранция за вкуса и качеството на храната.
А вече наред с вкусната храна, ресторант ДЖОВАНИ предлага и своя чиста, свежа, произведена на място трапезна натурална и трапезна газирана вода.
„Избрахме работещия модел на SHAPE Water Solutions поради няколко причини – управленски, икономически, но преди всичко екологични причини, като сме напълно убедени, че това е абсолютно правилна стъпка в посока зачитане на околната среда и ограничаване на замърсяването й.  С помощта на SHAPE Water Solutions ние ще филтрираме, охлаждаме и газираме на място водата, в момента преди да я сервираме, като по този начин напълно ще елиминираме транспортирането на бутилирана вода от стотици километри, а нашите кленти ще имат удоволствието да се наслаждават на прясна и свежа питейна вода.“, коментираха семейство Вуткови, собственици на ресторант ДЖОВАНИ http://www.djovani.com/ 

Ресторант ДЖОВАНИ избраха изключително елегантната водна колона  BLUGLASS TOWER:

Jovani 2
Jovani 3

JOBO гордо заявява социалната си отговорност!!!

За JOBO храната е нещо повече от необходимост… Храната е изживяване, което не се измерва само с вкусовите качества на ястията, но и с ценните минути, прекарани в почивка, удоволствие и наслада. Водени от този принцип те решиха да вдъхнат живот на идеите си и така създадоха прекрасния ресторант в сърцето на Capital Fort. Съчетавайки любовта си към кулинарията и хубавата храна, която винаги приготвят на момента с професионализъм, позитивно отношение и приятна атмосфера, целта им е да ви предложат страхотно изживяване всеки път, когато изберете техния ресторант.

Екипа на JOBO ежедневно се грижи за вашата здравословна и вкусна храна, а сега с гордост заявява и отговорната си позиция по отношение на
опазване на околната среда. С помощта на SHAPE Water Solutions започват да филтрират, охлаждат и газират на място водата, която ще ви сервират. Със спиране използването на пластмасови бутилки в ресторанта, те ще ограничат вредните емисии от производството, транспортирането,
складирането и охлаждането на бутилираната вода, която закупуваха до момента. JOBO избраха системата ECOCHIC I.T. 80 FIZZ, която ще използват, както за вода за сервиране, така и за приготвяне на собствената си линия домашни лимонади! 
https://www.facebook.com/joborestaurant/photos/a.1351198941680811/1736992553101446/