КЛИЕНТИТЕ СА ЛУДИ ПО СВЕЖАТА ГАЗИРАНА ВОДА

Тенденцията в търсенето и консумирането на газирана вода и растежа в потреблението й е изключително забележим в Европа и Северна Америка през последните няколко години. Ако проследим движенито на пазара на газирани напитки ще видим, че газираната вода е един от най-големите двигатели на растежа в индустрията. За разлика от нейния ръст, обаче, продажбите на газирани ароматизирани и безалкохолни напитки трайно и стабилно намаляват за поредна година през 2020 г. По-голямата обществена осведоменост за вредата им върху зъбите и съществения им принос за диабета, подаграта, сърдечните заболявания и затлъстяването, доведе до промяна в търсене на по-здравословни варианти от страна на потребителите. 70% от възрастните консуматори в САЩ все повече се отдалечават от висококалоричните газирани напитки, а газираната вода се позиционира все по-устойчиво сред тези, които обичат да се наслаждават на газирания вкус, но са загрижени за съдържанието на неестествени съставки, калорични подсладители и захари в ароматизираните безалкохолни.

 

ВАШЕТО ЗАВЕДЕНИЕ ЩЕ ОТГОВОРИ ЛИ НА НАРАСТВАЩАТА ТЕНДЕНЦИЯ В ПРЕДПОЧИТАНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ КЪМ ГАЗИРАНАТА ВОДА?

Вследствие на намаляването на консумираните сладки напитки, ресторантите и кафенетата имат възможност да отговорят на новите потребности на клиентите като предложат свежа газирана вода, произведена и охладена на момента при поръчката, което неминуемо се възприема като по-висококачествена оферта с висока стойност, допринасяща за цялостното изживяване на масата. Тъй като индустрията продължава да прави нововъведения чрез разнообразие от вкусове и нови продукти, газираната вода се разглежда като категория, определяща тенденциите.

СЕРВИРАЙТЕ ЧИСТА СВЕЖА ВОДА С ВСЯКА ПОРЪЧКА!

Използвайки вашия собствен водоизточник, чрез модерен метод за пречистване на водата и високотехнологични дозиращи системи, SHAPE Water Solutions ви осигурява възможност да предложите своя собствена чиста вода, произведена, охладена и газирана на място, сервирана в елегантни стъклени бутилки за многократна употреба, брандирани с вашето лого! В резултат получавате многократно по-добра и ефективна организация на работа с улеснен персонал и изключителни възможности за по-голяма печалба и икономии на ресурси.

Изумете посетителите си с нещо уникално и различно и бъдете с няколко крачки пред конкурентите си още през 2020 година!

Разберете как може да предлагате Ваша премиум трапезна и газирана вода, произведена и охладена на място.

Свържете се с нас, за да разберете повече и да откриете точния продукт за Вашето заведение.

споделете този пост

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

SHAPE Water е концепция, разработена за HoReCa професионалисти, предлагаща по-ефективна и печеливша алтернатива на бутилираната вода за сервиране.

  • +359 898 63 13 10
  • София, България
  • 09:00 - 18:00

Имаш въпроси?

свържи се с нас

© 2020 Всички права запазени | Направено с любов от Techsware